Köp kalenderoriginal av oss

Köp kalenderoriginal av oss

bild av väggalmanacka

Många företag, kommuner och organisationer trycker kalendrar med original från Blankettbanken.
Billigare än man kan tro.
För 1500 kronor + moms får man tryckrättigheter till en av våra befintliga kalendrar.De håller högsta kvalitet, både tekniskt och formgivningsmässigt. Annars hade vi inte haft kunder som:  Tryckeri Åtta45, Billes tryckeri, Gävle Offset, Täbykopia AB, Boab Skärhamn, Bergslagens samhällsbyggnad, Emmaboda kommun. Och många fler.
Ett antal hjälporganisationer använder också våra kalendrar, men de betalar inget.Kalendrarna levereras då som tryckfärdiga pdf-filer, utan vår QR-kod och utan ©blankettbanken.se.
Erbjudandet gäller vilken som helst av kalendrarna i vårt sortiment, men det är månadskalendrarna som är populärast. Där har vi en nyhet i år – en lite färggladare variant (som ses högst upp på sidan). Aktuella kalendrar kan du se här.
Våra priser: Alltså 1500 kr om man väljer en kalender ur vårt sortiment precis som den är (fast utan qr-kod och ©blankettbanken.se). Sedan förändras priset beroende på anpassningar, andra typsnitt, logga etc. För en helt egen formgivning – räkna med en förstagångskostnad på 4-5 000 kr för en månads/veckokalender (billigare följande år).Jag levererar almanackan som tryckbar pdf om inte annat överenskommits (InDesigndokument).Vid intresse – kontakta mig på mail: info@blankettbanken.se.

Comments are closed.