Köp kalenderoriginal av oss

Köp kalenderoriginal av oss

bild av väggalmanacka

Många företag, kommuner och organisationer trycker kalendrar med original från Blankettbanken.
Billigare än man kan tro.
För 1500 kronor + moms får man tryckrättigheter till en av våra befintliga kalendrar.De håller högsta kvalitet, både tekniskt och formgivningsmässigt. Annars hade vi inte haft kunder som:  Tryckeri Åtta45, Billes tryckeri, Gävle Offset, Täbykopia AB, Boab Skärhamn, Bergslagens samhällsbyggnad, Emmaboda kommun. Och många fler.
Ett antal hjälporganisationer använder också våra kalendrar, men de betalar inget.Kalendrarna levereras då som tryckfärdiga pdf-filer, utan vår QR-kod och utan ©blankettbanken.se.
Erbjudandet gäller vilken som helst av kalendrarna i vårt sortiment, men det är månadskalendrarna som är populärast. Där har vi en nyhet i år – en lite färggladare variant (som ses högst upp på sidan). Aktuella kalendrar kan du se här.
Våra priser: Alltså 1500 kr om man väljer en kalender ur vårt sortiment precis som den är (fast utan qr-kod och ©blankettbanken.se). Sedan förändras priset beroende på anpassningar, andra typsnitt, logga etc.
För helt egen formgivning – räkna med en förstagångskostnad på 4-5 000 kr för en månads/veckokalender (billigare följande år). Jag levererar almanackan som tryckbar pdf om inte annat överenskommits (InDesigndokument). Vid intresse – kontakta mig på mail:
Jag kan också förmedla kontakt med svenskt tryckeri med hög kvalitet och bra pris.

Att anpassa  blanketter

Det är vanligt att företag vill ha våra blanketter med egen logotyp och kanske andra anpassningar.  Husbilskontraktet, rot- och rutfakturan, den vanliga fakturan, lönespecifikationen och konsultavtalet är exempel på blanketter där företag gärna vill ha sin logotyp.
Detta löser vi naturligtvis till en rimlig kostnad. För 2 000 kr får ni ett tryckfärdigt original med monterad logotyp. Fler anpassningar debiteras med en rimlig timkostnad.

Comments are closed.