Kontakt

 

Blankettbanken.se

är ett varumärke och domännamn som tillhör Erik Eliasson Utbildning och Publicering.
Företaget har sitt säte i Mölnlycke utanför Göteborg och har ett brett verksamhetsområde, bland annat utbildning, journalistik och grafisk formgivning.
Välkommen att kontakta mig om du har synpunkter på webbplatsen, om någonting inte fungerar som det ska eller om du vill dela med dig av tips och idéer.
info@blankettbanken.se

Att trycka kalendrar

Många företag, kommuner och organisationer väljer att trycka kalendrar med original från Blankettbanken. Kunder för närvarande bl a: Tryckeri Åtta45, Billes tryckeri, Gävle Offset, Trimtec, Täbykopia AB, Boab Skärhamn, Bergslagens samhällsbyggnad, Emmaboda kommun och C70-klubben.
Ett antal hjälporganisationer använder också våra kalendrar, men de betalar inget.
Våra priser: från 1500 kr om man väljer en kalender ur vårt sortiment precis som den är. Sedan stiger priset beroende på anpassningar, andra typsnitt, logga etc. För en helt egen formgivning – räkna med 5-6 000 kr för en månads/veckokalender.

Att anpassa  blanketter

Det är vanligt att företag vill ha våra blanketter med egen logotyp och kanske andra anpassningar.  Husbilskontraktet, rot- och rutfakturan, den vanliga fakturan, lönespecifikationen och konsultavtalet är exempel på blanketter där företag gärna vill ha sin logotyp.
Detta löser vi naturligtvis till en rimlig kostnad. För 2 000 kr får ni ett tryckfärdigt original med monterad logotyp. Fler anpassningar debiteras med en rimlig timkostnad.

Är detta intressant? Maila info@blankettbanken.se.

 

 

 

 

Comments are closed.